top of page

Hyvä toimitila on kokonaisuus, joka muodostuu useista tekijöistä. 

Toimitilojen toimivuus on tärkeässä asemassa, mutta myös kustannustehokkuuteen ja ulkonäköön kannattaa panostaa hankkeen suunnittelussa. 

 

Haluamme tehdä prosessista sinulle helpon ja rakennamme tilat avaimet käteen -palveluna tarvittaessa. Huomioimme tilojen suunnittelussa myös yrityksen toiminnan mahdollisen kasvun ja kehityksen.

 

Suunnittelemme tilojen rakenteet liimapuusta, teräksestä tai betonista.

Tuotantotilat

tuotantotilat

Rakennamme teille tuotantotilat ammattitaidolla. Olemme toimittaneet tyytyväisille asiakkaillemme lukuisia eri laajuisia projekteja. 

Logistiikka- & varastohalli
kkt5-2-2048x823_edited.jpg

LOGISTIIKKA- & VARASTOHALLIT

Hallirakentajat toteuttaa kustannustehokkaasti laadukkaat logistiikka- ja varastohallit tarpeisiinne.

Vakioitu rakenne mahdollistaa helposti tilojen muunneltavuuden mahdollisesti tarpeiden ja käyttötarkoituksen muuttumisen myötä.

Liike & myymälätilat

LIIKE- & MYYMÄLÄTILAT

Liiketilojen suunnittelussa tavoitteena on yrityksen liiketoimintaa tukeva kokonaisuus, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijät.


Olemme rakentaneet lukuisia liike- ja myymälätiloja.

Js_halli_edited.jpg

URHEILUHALLIT

Olemme rakentaneet erilaisia liikuntatiloja, joissa harrastetaan mm. palloilulajeja, voimistelua ja koululiikuntaa. Mm. Helsingin kaupungille Jätkäsaaren liikuntahallin.

URHEILUHALLIT
PVC hallit
Js_halli_edited.jpg

pvc-hallit

PVC-halli on kustannustehokkaampi ratkaisu jos tarvitaan esimerkiksi kylmää tai puolilämmintä varastotilaa tai vaikkapa jätteenkäsittelyyn ja kierrätykseen liittyviä tiloja. Runkorakenne on terästä ja seinät ja katto on pvc-katteesta.

bottom of page